...uden om tegningerne...

 

 

Lidt om mig selv og min fritid:

 

Udover at fylde min fritid med tegneblyanter og papir, har jeg selvfølgelig andre spændende ting jeg går op i.

Jeg er dressurrytter, og træner med stor glæde og interesse dagligt. Jeg har pt. tre skønne heste i stalden. 

 

Jeg blev i sommeren 2010 student, hvor jeg afsluttede min Højere Forberedelseseksamen på Struer Statsgymnasium.

 

Jeg valgte efterfølgende at samle lidt erfaring hvor jeg arbejdede i halvandet år, og fandt ud af hvad min fremtid skulle byde på. Det var blandt andet her, at jeg for alvor begyndte at tegne. Jeg begyndte nu også at undervise i at tegne engang imellem.

 

Jeg studerer i dag til fysioterapeut på Campus i Holstebro, hvor jeg samlet skal studere i 3,5 år.

 

Når jeg går ud som autoriseret fysioterapeut i Holstebro i sommeren 2015, ser jeg spændt frem til at uddanne mig videre som hestefysioterapeut/osteopat. Dette finder sted i Roskilde. En uddannelse jeg ser meget frem til, da jeg kan kombinere min viden som fysioterapeut til mennesker og heste, og få min fritid indblandet i mit arbejde.

 

 

Hestene - en livsstil:

 

Ud af mine tre skønne heste i stalden har jeg min dressur hoppe e. Michellino og Intellect som dagligt bruger tiden sammen med mig. Dressur er en stor del af mig, og generelt er hestene min livsstil.

 

Jeg har redet siden jeg var 6 år gammel. Fik til min konfirmation en pony, der startede hestelivet for alvor. En pony med stort P, der ledte mig gennem mine pony år, hvor der var fokus på spring på konkurrence plan især i det sidste år. Med tiden har flere heste været inde og ude af stalden, men har nu mit nyeste projekt, som er en 3 års Dansk Varmbold vallak, der skal være min kommende stjerne.

 

Hestene er ikke blot en stor del af mig, men fylder generelt meget i mit liv, og jeg bruger utrolig meget tid ved dem. Tiden med hestene har lært mig utrolig meget.

 

Hestene startede min interesse for at tegne. Og som man også kan se i mit galleri, indeholder den potræt-tegninger af heste. Billederne som jeg har tegnet efter er taget af Line Bjerre, som er så sød at tage de skønne billeder til at tegne efter, samt billeder, som også ses på siden her.

 

(Foto: Line Bjerre)

 

 

           

 

 

 

 

 

 

e-andersen.dk © 2011 • Carina N. Engelstock Andersen • Uden om tegningerne

www.e-andersen.dk